duminică, 30 ianuarie 2011

As vrea ... dar mai bine nu

Sunt plictisita, scarbita ... as vrea sa dispar, sa ma evapor ... sa fiu un fulg de nea ce se topeste pe pielea ta,dar  asta e doar un cliseu  ... e o minciuna... nici macar nu exista "tu".Nu iubesc, nu iubesti ... nu am sentimente, poate tu ai ... nu imi pasa ... taci si ascunde-te  sau fugi.


miercuri, 19 ianuarie 2011

"Where is my true taxi love?"

   Te uiti la mine... evit privirea ta.Imi zambesti si incepi sa razi ... ma enervezi  si ma indrept spre tine.Ce vrei de la mine?De ce te uiti asa?Dar tu nu ma intelegi ... un adevarat strain ametit de shot-urile de tequila ...de lamaie ... de sare sau de mine.Crezi ca sunt draguta?Ma faci sa rad ... ma ataci ...te atac si taci ...
Vrei sa ma saruti?Glumesti!
   Ma indepartez de tine ... plec... pasii mei se opresc.Acum si eu vreau sa te sarut ...  dar esti deja departe ... sa regret lipsa tupeului meu?!Te vreau deci te pot avea pentru un simplu sarut ... dar cred ca vreau mai mult sa imi depasesc principiile si regulile, sa ma rup de realitate.
   Opreste-te ...  te sarut ... neasteptat ... simplu ... involuntar ... copilaresc ... inocent ... imatur ... doar iti ating buzele ... te pastrez ca pe o amintire.

duminică, 9 ianuarie 2011

M-ai pierdut in visul meu.

M-ai intalnit intr-un vis,
Si te-ai grabit sa ma saruti,
Dar sa intorci ce-i scris?
Sa  ajungi sa uiti?

Blestemat fiind m-ai piedut,
Am incercat sa ma prind de un sarut ,
M-ai ametit cu un cuvant nerecunoscut
Si-am ajuns sa fiu inchisa in tacut.

Mi-e dor de un necunoscut,
De un alt chip de lut,
Astept sa fie totul desfacut,
Sa fiu iubita ca in trecut.


joi, 6 ianuarie 2011

Iluzii...

 Da... nu tu m-ai dezamagit.M-am dezamagit singura...am avut inca putina speranta.Tu ... nu stiu ce vrei...