marți, 29 martie 2011

Abstractul

    Pielea ii era mangaiata de matasea unui virtual ... se pierdea in diluarea unei senzatii, unui sentiment ... se evapora ca un fulg de nea pe buzele umede, caldura umana infrangand natura, perfectiunea.
   Transformata intr-un pion se rasfata in negrul auriului ... tacere ...urmata de respiratia taiata... Da isi dorea sa inchida ochii sa transforme totul intr-un vis, sa pastreze totul pentru totdeauna, ca si cum totul s-ar putea inchide cu un mic lacat intr-un cufar urias.
 Se ascundea dupa firele de par ce ii cadeau pe fata, zambea ...

luni, 21 martie 2011

Suferinţă mentală

Sufăr în haosul meu mental,
Pierdută în crăpături ruginite de vreme,
Ma adorm în propriul fatal
Uitând de buze,piele,senzaţii prea devreme.

miercuri, 16 martie 2011

Picaturi ...

Vreau sa aud picaturi de ploaie cum bat in geam... vreau sa inchid ochii ca sa te schitez in spatele pleoapelor ...  ma chinui sa iti simt mirosul...
Ma prinzi de maini si iti atingi buzele de ale mele... nu ma saruti, doar ma intarati si dorinta mea ma face sa imi indrept fata cat mai aproape  de tine,dar tu ma impingi jucaus... ma atac singura si ma refugiez... apoi incerc din nou, in naivitatea mea ...
Te sarut si ma saruti ... Te uiti la mine cu acel zambet ...acel zambet unic... Si ma strangi in brate...As vrea sa nu se termine niciodata aceasta clipa... si nu se va termina, cel putin mereu o voi putea desena din amintiri, din prezent.
Picaturi de ploaie,de sentimente, de emotii ... furtuna de idei.

sâmbătă, 12 martie 2011

Programare

Atunci cand faci un program si intra in bucla infinita ...totul are loc pana se ajunge la distrugere ...
Daca in viata de zi cu zi ti se ofera ceva infinit ... ceva ce nu poti refuza ... ce ar fi?Ce te-ar autodistruge?